Fødselsdag weekend (max. 40 pers.) i opholdsstuen

Pris 850,00 DKK/165 minutter
Tilgængelig 13:15 - 18:30
Periode 01/11 - 31/07
Beskrivelse

Fejr din fødselsdag med dine venner i Aalborgs sjoveste og mest spektakulære gymnastikhal, nemlig Gymnastikkens Hus. 

BEMÆRK! Varigheden af arrangementet er 2 timer og 30 minutter (150 minutter i alt), og ikke 2 timer og 45 minutter  (165 minutter i alt) som angivet i den tid i har valgt. Når i vælger en konkret tidsperiode nedenfor skal i trække 15 minutter fra sluttidspunktet. Dette skyldes en begrænsning i systemet. (EKSEMPEL: Systemet angiver perioden kl. 13.15 til 16.00, det betyder at arrangementet er fra kl. 13.15 til 15.45). 

Her kan du opleve mange spændende gymnastik stationer, lave forskellige lege med dine venner og endda have mulighed for at lære at slå en salto med en af vores dygtige instruktører. Hertil kan i bruge vores opholdsstue hvor der er borde og stole til rådighed. 

PROGRAM (Varighed 2 timer og 30 minutter)

 1. Ankomst i Receptionen. Det er ikke tilladt at gå ind i hallen før ens instruktør følger gruppen derind.
 2. Der afregnes for det antal i er (ud over de 10 første, som er betalt ved tilmelding). 
 3. Gæsterne stilles på række og følger med instruktøren ind i gymnastikhallen til 60 minutters aktiviteter.
  Imens gæsterne er i hallen har i adgang til jeres opholdsrum og under hele jeres fødselsdagsarrangement. Så i har ca 60 min til at pynte og gøre klar inden jeres gruppe kommer og spiser. I skal forvente at der evt. deles om køkkenet / hallen med et andet fødselsdagsarrangement.
 4. Efter 60 minutters aktivitet i hallen kommer gruppen ind til jeres opholdsrum og fejrer fødselaren og spiser kage m.m. i ca 30-45 min.
 5. Derefter sender i bare jeres gruppe ind i hallen igen til fri leg.
 6. Husk at i skal have rengjort / støvsuget og være ude af lokalet 15 minutter før sluttidspunktet,( som beskrevet ovenover ), da der kommer et nyt fødselsdagsarrangement efter jer.

Pris

 • Grundgebyr på 850 kr., som dækker for de første 10 deltagere. Dette gebyr betales her på siden ved booking 
 • 85 kr. pr. deltager (udover de 10 deltagere som er dækket af grundgebyret). 
  • Eksempel: 15 deltagere: 850 kr. + 5 x 85 kr. = 1.275
 • BEMÆRK: Betaling for det endelige antal deltagere afvikles ved arrangementets start via MobilePay til 64558. 

OBS: Der kan forkomme andre grupper i hallen samtidig, de har dog også deres egen instruktør og opholder sig samlet i en af de mange stationer.  

Der kan købes drikkevarer i Gymnastikkens Hus:

 • Juice, 8 kr.
 • 0.5 liters sodavand, 10 kr.
 • Kaffe / te, 10 kr. per kop eller 50 kr. for en kande

Egen mad og drikke må gerne medbringes. 

Hvis arrangementet aflyses færre end 10 dage før planlagt afholdelse bliver startgebyret ikke refunderet. Arrangementet kan heller ikke flyttes til en anden dato hvis der er færre end 10 dage til planlagt afholdelse. 

Bemærk at arrangementet varer i 2 timer og 30 minutter. På start- og sluttidspunkterne nedenfor ligner det at varigheden er 2 timer og 45 minutter, men de sidste 15 minutter er tilregnet til at sørge for en smidig overgang fra en fødselsdag til den næste. 

Såfremt instruktøren er nødt til at aflyse grundet sygdom eller lignende vil i få 100 kr. refunderet ved ankomst i hallen, og børnene vil få fri leg i stedet for de aktiviteter, som skulle være arrangeret af instruktøren. 

Hvis i har spørgsmål, kontakt venligst reception@gymaalborg.dk 

Trin 1/3: Vælg din udlejning

Trin 3/3: Kontakt information & Gå til kurven

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Vores sponsorer