Velkommen til GymAalborg

 

GymAalborg er stiftet af Claus Olsen, Giancarlo Tello, Rikke Kristensen, Henrik Bertelsen og tidligere bestyrelses medlem Vicky Friis i 2016. Vi er en klub som vægter de sociale relationer meget højt og håber at kunne give alle medlemmer dejlige stunder og gode oplevelser i vores forening. I GymAalborg kan man gøre det man brænder for. Og vi håber at kunne inspirere hele familien til at komme og være aktiv.

Den 10. juli 2020 fik vi nøglerne til vores nu ”Gymnastikkens hus” GymAalborg´s 1400 m2 fantastiske gymnastik land. Dog var det en lagerbygning og som vi selv skulle renovere fra top til tå. Dette store arbejde var ledet af formand og sjakbejs Claus Olsen der er uddannet tømrer. Giancarlo (Gianca) og Claus var de bærende kræfter i denne store etablering der tog ca. 12 mdr. Det var med 8-10 timers arbejde hver dag og med frivillig hjælp fra de mest energiske ildsjæle som Rikke Kristensen, Frederik Kristensen, Jakob Kristensen, Thomas Mailard, Mikki Olsen. Men også øvrige trænere og frivillige gav en stor hånd med til at Gymnastikkens Hus blev færdiggjort på rekord tid og med et rekord lavt budget. Vi købte brugte redskaber og renoverede dem. Vi byggede hele skumgraven selv. Vi syede betræk omkring de mange tusinde skumklodser osv.

Hvad har GymAalborg egentlig af tilbud?

Vi har forsøgt at lave en forening, hvor der er noget for alle og hvor alle kan være en del af foreningen på deres egne præmisser.

· Diverse Gymnastik hold.

· Børnefødselsdags Arrangement.

· Gym-Land.

· Legestue.

· Genoptrænings center / fysioterapi / Krops terapi.

· Fitness

· Dans.

· Yoga.

· Fest lokaler / Mødelokaler / Konfirmation / Barnedåb / øvrige.

· Udendørs hyggeområde / Terrasse / 1500m2 Græsplæne.

· Gym Actionskole. (hver sommer i uge 27,28, 31 og 32)

· Diverse Events: Fælles klubaften med spisning / Fælles Arbejdsdag / Halloween / Jule afslutning / Fastelavnsfest / Påske ægge-jagt / Sommer opvisning. (Se mere info i kalender og under events)

· Lille cafe, hvor der sælges let mad og drikke.

Vil du være træner:

GymAalborg er den største Gymnastikforening i Aalborg og søger derfor altid efter nye trænere / instruktører. Mulighed hvis man vil starte et helt nyt hold op. Tilmeld ved at sende en mail til cheftraener@gymaalborg.dk

Vil du være sponsor og støtte klubben: Se mere her LINK.

 

Vil du give en hånd i et dejligt miljø og hygge med andre: Bliv frivillig LINK

 

MVH GymAalborg.

 

Vores sponsorer