Personlig træning

Lås op for dit potentiale med skræddersyet privat gymnastik coaching!

 

Bookning her

 

Er du klar til at svæve til nye højder inden for gymnastik? Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at mestre det grundlæggende eller en avanceret atlet, der sigter mod at perfektionere dine færdigheder, tilbyder vores private coaching-sessioner den personlige opmærksomhed, du har brug for for at udmærke dig.

I vores fitnesscenter tror vi på, at enhver gymnast er unik, med deres egne styrker, mål og områder for forbedring. Derfor tilbyder vi et mangfoldigt team af erfarne trænere, hver med deres egne specialer og coachingstile. Fra tidligere konkurrence gymnaster til erfarne instruktører, vores trænere er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.

 

Med privat coaching får du glæde af:

  1. Personlig opmærksomhed: Sig farvel til overfyldte klasser og generisk undervisning. Vores en-til-en sessioner er skræddersyet specifikt til dit færdighedsniveau, læringsstil og mål.
  2. Hurtigere progression: Med fokuseret vejledning og individualiseret feedback vil du se hurtig forbedring af din teknik, styrke og selvtillid.
  3. Fleksibilitet: Planlæg sessioner, når det passer dig, uanset om du foretrækker morgentræning før skole eller aftentræning efter arbejde.
  4. Målorienteret træning: Uanset om du træner til konkurrence eller blot stræber efter at mestre en ny færdighed, vil vores trænere oprette en tilpasset træningsplan for at hjælpe dig med at nå dine mål.
  5. Sikkert og støttende miljø: Vores træningscenter prioriterer sikkerhed over alt andet, hvilket sikrer, at du kan skubbe dine grænser med selvtillid under vejledning af kyndige trænere.

Der er tre forskellige muligheder, du kan vælge mellem en meget erfaren træner, en af vores øvrige trænere med flere års erfaring som har også været i klubben i nogle år og er ansvarlige for konkurrence holdene eller en af vores nye dygtige drenge træner som har også været i klubben i nogle år. Der er hermed forskel i prisen. 

Uanset din alder, færdighedsniveau eller gymnastik forhåbninger, er vores private coaching program designet til at give dig mulighed for at blive den bedste gymnast, du kan være. Kontakt os i dag for at planlægge din første session og gå i gang med din rejse til gymnastik storhed!

 

OBS: Kontakt venligst en af vores træner uforpligtende over telefon og aftale træningsplan og tidspunkt før du køber personlig træning.

 

Erfaren træner:

- Giancarlo Tello: GymAalborgs cheftræner. På nuværende tidspunkt er ansvarlig træner for Mandlig idrætsgymnastik afdeling, trampolin, og aspirant/bredde idrætsgymnastik. Tlf. 42525279 

 

Øvrige træner:

- Thomas Maillard: Cheftræner for Kvindelig idrætsgymnastik afdeling. Tlf. 50216425

- Filip Rhode: Ansvarlig træner for talent drenge i idrætsgymnastik. Tlf. 20299982

 

Bookning her

Vores sponsorer