Babygymnastik (Tirsdag)

Alder: 0-2 Pris: 500,00 DKK
11/04/2023 - 24/06/2023 Gymnastikkens Hus Tirsdag 15:45-16:30 Instruktør: Claus Olsen
Beskrivelse

Holdet henvender sig til børn i alderen ½ -2 år, drenge og piger, med forældre. Det kræver ingen forudsætninger at tilmelde sig dette hold.

Med udgangspunkt i, at alsidig bevægelsestræning giver god livsmotorik arbejdes der med grundmotorisk træning, sansestimulerende leg og udvikling samt rytmisk aktivitet. Her er Gymnastikken nemlig rigtig god til at udvikle alt dette til dit barn.

Holdet vil starte op med, at vi hilser på hinanden og ser, hvem der er der den pågældende dag. Herefter laves der en kort opvarmning, som kan bestå af lege (m/u løft af børn), abe-efter, rytmer m.m. Derefter vil vi de fleste dage tage nogle redskaber frem. Og vores indrettede børne gym området vil vi også bruge i det omfang som passer til barnet med hjælp fra forældrene. Her er der en stationær redskabsbane, netop til at udvikle små børns motorik, hvor børnene kan bevæge sig rundt på. På denne måde undgår vi, at børnene bruger for meget tid på at stå i kø – og øger samtidig overskueligheden for børnene.

Dit barn har mulighed for at være i centrum og samtidig også være en del af en helhed og lytte til andre. Samværet og samspillet mellem dig og dit barn foregår på barnets betingelser.

Holdet vil være præget af en del gentagelser af de forskellige aktiviteter, da det giver børnene mulighed for større udfoldelse samt tryghed ved de forskellige ting.

Træningen foregår med forældre, og både børn og voksne er aktivt deltagende i træningen.

BEMÆRK: BEMÆRK: Dette hold starter først op, når der er 5 tilmeldte på ventelisten. Vi tilbyder en prøvetime kun når dr er 5 på ventelisten. Prisen for sæsonen vil blive justeret hvis holdet først starter op senere på året. 

Pris: 500,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Claus Olsen

Vores sponsorer