Trampolin (Begynder) 6-9 år (Tirsdag)

Antal tilmeldte: 1/20 Årgang: 2013-2017 Pris: 700,00 DKK
12/04/2023 - 24/06/2023 Gymnastikkens Hus Tirsdag 17:00-18:30 Instruktør: Giancarlo Tello Jonas Karstenskov Jensen
Beskrivelse

Trampolin handler om kropskontrol og balance i stortrampoliner. Springerne vil opnå motoriske færdigheder i at springe i balance, samt rotere om egne akser i form af salto, og skruer. Alle niveauer er velkomne, om man er en haj på en havetrampolin, dygtig gymnast eller bare er nysgerrig og vil prøve noget nyt. Så kan man overveje stortrampolin. Der er mulighed for at vælge at start på at begyndehold en gang om ugen eller bliv udtaget til talenthold efter trænerens vurdering. Hvis man bliver udtaget til et talent hold så skal man træne to gange om ugen.

Vi arbejder med spring i trampolinen og spring til springgrav, som vil styrke motorik og kropskontrol. Udover at hoppe i trampolinen, arbejder vi også med smidighed og gymnastiske teknikker, som gavner spring i trampolinen og barnets fysiske styrke især i ryg, ben, mave og skuldre.

Der vil være mulighed for at tage til konkurrencer i stortrampolin, og træningen vil ligge op til det er en mulighed for alle – dog dette er ikke noget krav, og man er lige så velkommen hvis man bare ønsker at hoppe for at have det sjovt.

Pris: 700,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Giancarlo Tello

Jonas Karstenskov Jensen

Vores sponsorer