* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Idrætsgymnastik Talenthold Nybegynder Drenge 6-8 år

Alder: 6-9 Pris: 828,75 DKK
05/09/2022 - 01/06/2023 Gymnastikkens Hus Mandag 16:30-18:00 Instruktør: Jakob Kristensen
Beskrivelse

Dette hold er for udtagne drenge i aldersgruppen 6-8 år der har vist særlige fysiske færdigheder og har talent til gymnastik.

Træningen har stor fokus på disciplin og læring af gymnastiske bevægelser i de forskellige redskaber, samt fysisk træning så som smidighed og styrketræning. Der bliver også plads til sjove lege til opvarmning.

Vi skal lære alle grundelementerne indenfor idrætsgymnastikken, og selvfølgelig lave massevis af håndstand, vejrmøller og saltoer. Vi skal også øve os i at opnå fortrolighed med de klassiske redskaber indenfor mandlig idrætsgymnastik: gulv, bensving, ringe, hest, barre og reck. Derudover skal vi også afprøve alle de andre sjove og spændende gymnastiske opstillinger der er i hallen: Air-track, trampoliner, svinge i tov, samt hoppe i skumgrav! Idrætsgymnastikken, er en idræt som giver kroppen en meget alsidig træning, hvor gymnasterne udvikler koordinationsevne, balance, smidighed, reaktionsevne, styrke og kondition.

Dette hold skal ikke deltage i konkurrencer, men der vil blive tilbudt om at være med i vores internt klub mesterskab.

Så fremt drengene vil fortsætte på talent sporet, på talenthold U9 i næste sæson, der vil være mulighed for at deltage i Jyske Mesterskaber (JM) og sågar Danske Mesterskaber (DM). Der vil blive opkrævet deltagelsesgebyr til disse konkurrencer. 

Vi træner på hele kroppen og vores motto i Eliteafdelingen er:
”Vi udvikler børn til stærke selvsikre voksne, med motoriske fordele.”

Bemærk: 

1. Lukket i :I skolernes ferier og helligdage er al træning lukket. 

2. Ferie trænings tilbud: For talent/konkurrence holdene idrætsgymnastik, Rytmisk Sports Gymnastik, Chearleading og Trampolin tilbydes der i nogle tilfælde ferietræning. Dette er dog op til de enkelte trænere samt sportchefen at afgøre. For at deltage i ferietræning kan man købe:
- 5 x ferie trænings klippekort til 300 kr. 
- 10 x ferie trænings klippekort til 600 kr. 
Der skal være tilmeldt minimum 8 gymnaster før at dette kan tilbydes pr træner. 

Man kan kun tilmelde sig venteliste på dette hold, fordi det er et udtaget hold, og man skal derfor komme til en prøvetræning først. Information vedrørende prøvetræning bliver sendt via mail inden sæsonen starter. 

Pris: 828,75 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Jakob Kristensen

Vores sponsorer