* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Cheerleading Iconic Angels 7-11 år (begynder/øvet)

Antal tilmeldte: 15/25 Årgang: Alle årgange Pris: 900,00 DKK
08/08/2022 - 22/06/2023 Gymnastikkens Hus Mandag 17:00-18:30 Instruktør: Caroline Borkmann Karla Matilde Schnefeld Cecilie Dithmer Holst
Beskrivelse

Cheerleading er en sport, hvor der prøves kræfter med bl.a. spring, kast, stunts, dans og pyramider. Sporten er en holdsport med stort H, og derfor er alle på holdet meget afhængige af hinanden. Iconic Angels er et åbent nybegynder hold, hvor der er plads til alle. Dette hold er for dig der gerne vil prøve cheerleading og lære sporten at kende. På dette hold deltager vi til 3 årlige danske konkurrencer. Julecup i november, Springcup i marts-april og til slut DM som ligger i maj måned. Holdet træner om mandagen, og det er vigtigt at udøverne kommer til træningerne, da vi i cheerleading er meget afhængige af hinanden. Vi står med åbne arme klar til, at byde dig velkommen på holdet.

 

Ferie trænings tilbud: For talent/konkurrence holdene idrætsgymnastik, Rytmisk Sports Gymnastik, Chearleading og Trampolin tilbydes der i nogle tilfælde ferietræning. Dette er dog op til de enkelte trænere samt sportchefen at afgøre. For at deltage i ferietræning kan man købe:
- 5 x ferie trænings klippekort til 300 kr. 
- 10 x ferie trænings klippekort til 600 kr. 
Der skal være tilmeldt minimum 8 gymnaster før at dette kan tilbydes pr træner. 


Springtræning
Ekstra springtræning hver anden søndag fra kl. 13 til 15
800,00 DKK

Pris: 900,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Caroline Borkmann

Karla Matilde Schnefeld

Cecilie Dithmer Holst

Vores sponsorer