ManuVision Kropsterapi v/Tanja Lillelund – Elevbehandling

Som noget nyt tilbyder Gymaalborg nu ManuVision kropsterapi ved Tanja Lillelund.

Oplev en ny tilgang til kropslig sundhed og personlig udvikling

Krop og psyke hænger sammen. Hvis der er smerter i kroppen, påvirker det psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen. Det er altid kroppen, som først gør opmærksom på, at noget er galt. Og det er kroppen, som lider under konsekvenserne af alle vores handlinger – eller mangel på samme. Tænker alle med stress kan nikke genkendende til, at kroppen har sendt nogle tydelige signaler om, at ikke alt er, som det skal være. ManuVision kropsterapi benytter avancerede teknikker til at forbedre både kropslig sundhed og mentalt overskud, hvilket gør behandlingen ideel for både dem, der ønsker at forbedre deres generelle sundhed, samt dem, der kæmper med stress og/eller traumer.

I en behandling er både samtale og kropsbehandling i centrum, og der skabes en fin balance mellem krop og psyke, hvor du får mulighed for at give plads til de følelser, der opstår, og du får input til hvordan du kan arbejde videre med dig selv efter endt behandling. Jeg anvender både blide og mere dybdegående teknikker og tryk til at løsne op for spændinger og frigive blokeringer i kroppen. Dette genskaber naturlig ro og balance, og er særligt støttende for dem, der oplever konsekvenserne af stress eller traumer. For de, der søger en generel forbedring af velvære, eller er nysgerrige på samspillet mellem krop og psyke, tilbyder jeg også tilpassede sessioner.

Om mig

Mit navn er Tanja Lillelund. Jeg er i gang med en 2-årig uddannelse inden for evidens- og forskningsbaseret ManuVision kropsterapi. Min interesse for kropsterapi startede efter at have oplevet udbrændthed og stress selv, og trods min skepsis har jeg erfaret behandlingsformens potentiale. Med en akademisk baggrund fra Aalborg Universitet inden for læring og forandringsprocesser, bringer jeg en dyb forståelse for, hvordan mennesker lærer og udvikler sig igennem livet. I min praksis som ManuVision kropsbehandler anvender jeg denne viden til at designe behandlinger, der ikke kun adresserer fysiske spændinger, men også understøtter mentale og emotionelle forandringsprocesser.

Priser og Bookingmuligheder

           Der er mulighed for at betale via MobilePay efter behandling eller via hjemmesiden her.

Tider til Booking

Der afsættes ca. en time til en behandling. 

Kontaktinformation

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 26799602 for at booke en tid eller få en indledende samtale.

Køb et 5 tursklippekort her

Vores sponsorer