29 JUNI: Camp Viborg: 29 juni kl 15.00 til d 2 juli kl 15.00 : For alle medlemmer i GymAalborg.

25-02-2024

GymAalborg Sommer CAMP i Viborg.

Denne gymnastiklejr er for alle hold i GymAalborg: Idrætsgymnastik, Talent KIG/MIG, cheerleading, Trampolin, Spring, Voksengymnastik, og vores venskabsklubber.

Sted: Viborg Gymnastik Forening, Sankt Laurentii Vej 22A, 8800 Viborg. Man sørger selv for transport til og fra stedet.

Gymnastiklejren lægger vægt på det sociale og det at hygge sig sammen, samtidig med gymnastiktræning og forskellige lege både ude- og indenfor i pauserne. Der er en dejlig sø med badebro 50 meter fra klubben og sauna m.m. Et rigtigt dejligt sted. Der vil være rigeligt med voksne instruktører til at tage sig af børnene hele tiden, og alle sikkerhedsforhold vil blive overholdt.

Se demo-videoen for lejren fra 2017her og videoen fra 2020her. Igen i år har vi booket en ekstra hal, som passer særligt til Spring, Trampolin og Cheerleading.

I prisen er inkluderet: Ophold og træning med instruktør, overnatning (på madras), fuld forplejning,brug af sauna, med badebro ud til søen. Entré til udendørs badeland m.m.

Tilmelde her.

MEDBRING: Sovepose, hovedpude, lagen, badetøj, gymnastiktøj, solcreme og godt humør. OBS: Skulle der være en forælder eller lign., som vil bage f.eks. en kage eller boller eller sponsorere f.eks. frugt, så vil dette være velkommen.

OBS: Køkkenhjælp: Hvis man som forældre kan hjælpe til i køkkenet, får man hele turen gratis.

Tilmeldingsfrist d. 14 JUNI. Se mere under EVENT.

mvh GymAalborg


Vores sponsorer