Gym action skole (Uge 28) 2024

Antal tilmeldte: 2/100 Pris: 5 DKK Lokation:
Karlskogavej 8B
9200 Aalborg SV
Dato:
08-07-2024 08:00
12-07-2024 16:00
Sidste frist for tilmelding:
12-07-2024
Beskrivelse

Gym Action skole er en  1- 5 dages træningsmulighed for at øve, lege og masser af Gym- Action, sammen med en masse andre unge. Det kræver ingen kendskab eller erfaring inden for gymnastik for at deltage i skolen. Deltagerne kan forvente en masse leg og bevægelse, og vil blive inddelt i grupper, hvor de roterer på forskellige redskabsbaner med denne gruppe. Gruppen vil træne sammen under hele skolen. Deltagerne kan forvente at øve at stå på hovedet, gå på hænder, lave vejrmøller, salto og andre spring samt at stifte kendskab med alle gymnastik stationerne så som svæv og sving i tov og mega gyngen. Dygtige Instruktører vil sørge for en masse sjov og spændende gymnastik, samt sjove udendørs aktiviteter.

Aktiviteterne starter kl 08.30 og slutter klokken 16.00. Der vil være mulighed for hygge i klublokalet fra kl. 08.00 til 0830 hvor aktiviteterne går i gang. Dette er en mulighed for forældre som skal møde på arbejde klokken 08.00 og har senere fri end klokken 15.00. Der vil altid være en instruktør sammen med børnene i klublokalet.

Deltagerne bedes medbringe en god og sund madpakke, da der bliver brugt meget energi i løbet af dagen.
Der vil være flere spise og drikke pauser igennem dagen. Og vi har alt hvad du kan spise af vafler om fredagen, så husk en lille madpakke hvis i tilmelder jer vaffel frokosten ad libitum.

Hvis vejret er godt afsluttes hver dag med 1 time i en pool med rutche bane og andet sjov udenfor på græsplænen, husk derfor badetøj og håndklæde hertil, Der må forventes at man afhenter et vådt og glad barn. 

Alder 7- 14 år.

Praktisk info:

- Husk madpakke til frokost tiden. 

- Sportstøj  

- Badetøj

Ved spørgsmål, kontakt venligst cheftræner Giancarlo Tello på cheftraener@gymaalborg.dk 

Bemærk: Du skal vælge om du deltager alle dage, eller om du blot vil deltage nogle af dagene. Hvis du vælger 'Deltagelse alle dage', så skal du kun vælge det. Hvis du ønsker at deltage f.eks. mandag og tirsdag, så skal begge disse krydses af. Husk at udfylde med barnets oplysninger ved tilmelding og ikke dit eget. 

Det er ikke muligt at deltage i Gym action skole uden at vælge et tilvalg for dagene. Der er administrationsgebyr på 5kr. ved tilmelding.

Tilvalg

ValgPris
Deltagelse alle dage900 DKK
Deltagelse mandag250 DKK
Deltagelse tirsdag250 DKK
Deltagelse onsdag250 DKK
Deltagelse torsdag250 DKK
Deltagelse fredag250 DKK
Vaffler (fredag)35 DKK

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 5 DKK


Vores sponsorer