Royal Stage, Hillerød

Springcup 2024

Antal tilmeldte: 66 Pris: 1100 DKK Lokation:
Royal Stage, Hillerød
3400 Hillerød
Dato:
09-03-2024 08:00 - 20:00
Sidste frist for tilmelding:
29-01-2024
Beskrivelse

Kære forældre

Springcup nærmer sig med hastige skridt, og de forskellige hold er i fuld gang med at øve og forberede en sikker rutine. Alle klubbens hold, med udtagelse af Legends og Sunshine, skal deltage til Springcup. Der er ligeledes tilmeldt en stunt group.

Konkurrencen finder sted lørdag den 9. marts 2024 i Royal Stage, Hillerød.

I det konkurrencen er på Sjælland, skal alle udøvere og trænere afsted om fredagen i fælles bus fra GymAalborg og overnatte i Hillerød.

Vi mødes derfor den 8. marts 2024 kl. 14.00 på Karlskogavej 8B, 9000 Aalborg. Bussen kører kl. 14.15 imod Hillerød. Busturen tager ca. 5½ - 6 timer inkl. pauser undervejs, så alle må gerne medbringe nem aftensmad og drikke til turen og eventuel snacks.

Overnatning bliver på Hillerød Handelsgymnasium, Trollesmindeallé 24, 3400 Hillerød. Her tjekkes ind (HUSK SYGESIKRINGSKORT).

Lørdag serveres der morgenmad på overnatningsstedet. Herefter kører bussen til Royal Stage i Hillerød. Nærmere tidsplan kommer, når programmet foreligger.

Arrangementet forventes at være færdig ved 20.00 tiden (I skal nok indregne en times forsinkelse).

Hvis barnet ikke har mulighed for at deltage, skal dette meddeles til trænerteamet på det enkelte hold hurtigst muligt og senest 20. januar 2024. 

Prisen for deltagelse til Springcup er 1.100 kroner. Her er tilmeldingsgebyr, transport, overnatning, morgenmad og frokost inkluderet. Alle udøvere er tilmeldt transport og overnatning, da det er en del af sammenholdet på turen. Prisen er ligeledes regnet ud fra, at alle er med bus og overnatter.

Der kan vælges mellem 4 forskellige retter (er inkl. vand). Valg af frokost sker på linket nedenunder i forbindelse med tilmelding:

 • Bowl: Gulerødder, broccoli, rødkål, syltet rødløg, edamame bønner, avocado, tahin/chili dressing.
 • Sandwich: Panini brød, dressing, tomat, agurk, avocado + kylling.
 • Pastasalat: Pasta, majs, ærter, tomat, dressing + kylling.
 • Pasta salat - vegetar: Pasta, majs, ærter, tomat, dressing + grønt.

Der er mulighed for at tilvælge aftensmad til 90 kr. (er inkl. vand), da arrangementet varer til 20.00 (med en forventelig forsinkelse på 1 time). Dette er et tilvalg og derfor ikke inkluderet i prisen, ej heller et krav. Valg af aftensmad sker på linket nedenunder i forbindelse med tilmelding:

 • Aftensmad i hallen:
  • Menu 1: Butter chicken.
  • Menu 2: Vegetarisk ”butter chicken”.
 • Aftensmad to-go sandwich:
  • Sandwich med tun: Panini brød, dressing, tomat, agurk, avocado + tun.
  • Sandwich med kylling: Panini brød, dressing, tomat, agurk, avocado + kylling.
  • Sandwich med avocado: Panini brød, dressing, tomat, agurk,avocado.

Normalvis spiser alle på Mc Donald på vej hjem, men det bliver sent og de kan få behov for lidt mad inden. Der er ikke afsat tid i programmet til aftensmads pause, så maden skal nydes, når det passer ind på dagen.

Der er også mulighed for at tilvælge bestilling af konkurrence t-shirt med Springcup 2024 logo. Dette er et tilvalg og derfor ikke inkluderet i prisen, ej heller et krav. 

Den koster 175 kr. og kan købes i størrelserne 116, 128, 140, 152, 164, 176, og XS til 2XL. Beløbet betales via nedenstående link, hvor man frivilligt kan tilføje t-shirt til kurven også. Husk både at vælge t-shirt og vælge størrelse. Vælges der kun størrelse, så kommer t-shirten ikke i kurven.

DEADLINE for tilmelding og betaling er den 27. januar 2024.

Alle udøvere skal inden Springcup have lejet en uniform. Lejeprisen er 650 kr. for en sæson og 1.000 kr. i depositum. Klubben begynder dog at komme i mangel af uniformer, da de fleste er udlejet, så der åbnes op for køb af uniform til en forventet pris på ca. 2.000 kr. Udøvere uden uniform hører nærmere omkring dette, når vi kender omfang af manglende uniformer.

Alle hold har fået nye sløjfer denne sæson, så nye medlemmer skal også have en sløjfe. Der udsendes en særskilt opkrævning for sløjfe til nye medlemmer.

Er man ny forælder i denne “cheer-verden”, så kan man altid tage fat i de andre forældre, trænere m.fl., som glædeligt fortæller om de nationale konkurrencer. 

Hver udøver skal selv kunne slæbe på sin oppakning, så det anbefales at begrænse mængden af tøj. Det anbefales at hente en pakkeliste på følgende link:

https://1drv.ms/b/s!AjclBd1CWtd6kuwfs2Ykk6PJknDeAg?e=tV0BIC

Vi har brug for 4 x hjælpere til forskellige opgaver: Hjælp på busturen til Hillerød, Hjælp på skolen og overnatte sammen med udøverne og Udlevering af mad og t-shirts på selve dagen. I må meget gerne sætte et kryds ved frivillig hjælper, så koordinere vi dette bagefter. 😊

Vi ser i trænerteamet frem til en fantastisk fredag og lørdag…

Eventuelle spørgsmål kan besvares af Kiki Eilbark på 41921998 eller via Messenger.

Tilvalg

ValgPris
T-shirt (Husk også at vælg størrelse nedenfor)175 DKK
Aftensmad (Ikke et krav)90 DKK

Ekstra information

Valg af frokostmenu (er med i prisen)
Valg af aftensmad (Ikke et krav)
Der ønskes glutenfri mad
T-shirt størrelse (ignorer dette felt hvis du ikke ønsker at købe en t-shirt)
Frivillig hjælper

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 1100 DKK

Du skal være logget ind og aktivt medlem for at deltage

Vores sponsorer