Frivillig GRØN KONCERT d 21.07

Antal tilmeldte: 2/20 Pris: 0 DKK Lokation:
Karlskogavej 8B
9200 Aalborg SV
Dato:
21-07-2024 12:00 - 22:00
Sidste frist for tilmelding:
01-07-2024
Beskrivelse

Kære Forældre / træner / udøver / Frivillig i vores dejlige klub. 

 

Her er et tilbud om at få en hyggelig dag sammen med andre under Grøn koncert d 21 juli. 

Tilmeld dig her hvis du kunne tænke dig at støtte klubben med et par timer sammen med andre.

Klubben får 75 - 100 kr pr time. 

Da vi som forening er afhængig af frivillighed til div udgifter så som vedligeholdelse af vores redskaber og ny indkøb. Vil det være dejligt hvis du kunne give en hånd til et af vores frivilligheds arrangementer. 

Vælg en af flg 3 muligheder. Skriv 1 , 2 el 3.

1. KØKKEN – Kl. 10.00-22.00

Elsker din forening at stå i et køkken og ønsker I at være en del af et hyggeligt fællesskab? Så er køkkentjansen stedet! Her skal I hjælpe med at bespise de mange hundrede frivillige og ansatte på Grøn. Der forventes ikke at I er en masterchef, madlavningen vil være simpel, og herudover skal der hjælpes til med opvask og oprydning og rengøring af spiseområdet – alt hvad et job i et køkken kan indeholde. Denne opgave er også perfekt hvis I ønsker at undgå gæstekontakt ude på koncertpladsen, da man med denne tjans blot har med sine med-frivillige at gøre.

 

2. SWEEPER – Kl. 12.00-22.00

Har dine foreningsfrivillige et godt overblik og ordenssans? Og ønsker I at komme ud blandt gæsterne og mærke stemningen? Så skal I være en del af sweeper-holdet. Her er opgaven at holde pladsen ren under selve koncerten. Man hjælper med at sweepe for affald på koncertpladsen. I får handsker, gribetænger og affaldsposer udleveret når I møder ind. Denne opgave er ideel hvis I ønsker at have mulighed for at kunne bevæge jer og ikke være fastlåst samme sted hele dagen, samtidig med I kan nyde den gode stemning.

 

3. GÆSTESERVICE – Kl. 10.00-22.00

Ønsker din forening at komme ud blandt de glade gæster, hyggesnakke, sprede god stemning og sørge for at de får lige dén ekstra gode oplevelse de sent vil glemme? Så er gæsteservice svaret! Gæsteservices fornemste opgave er at give vores gæster en god oplevelse. Dette foregår primært i køen til toilettet, hvor man hjælper med at få køen afviklet hurtigt, ved at guide folk i toiletkøerne og vise dem, hvor der er ledige toiletter. Bare rolig, rengøring af toiletter har vi et andet hold til klare. Inden koncertpladsen åbner, hjælper man også med at sætte bannere op som hænger på hegnene rundt om pladsen. Så klinger ordet glædespreder godt med jeres forening? Så meld dig på gæsteservice!

vi har også :

  • Karneval fra d 11 maj og en uge frem: hvor vi skal opsætte hegn 10-20 pers.
  •  Nibe festival : 3,4,5,6 Juli. /  stå i en bar: 2-3 pers. / Lave og servere mad, 5-10 pers. 
  • Grøn Koncert d 21 juli / køkken/ sweeper / gæsteservice 5-10 pers. 

  se andet event herom..

mvh GymAalborg

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK


Vores sponsorer