Voksne (16+)

GymAalborg tilbyder redskabsgymnastik for voksne, både nybegynder og øvede. Her vil der mulighed for at lærer forskellige gymnastikelementer i både redskaber, spring og alternative stationer, med et overordnet fokus på at forbedre motorikken.

Voksen Redskabsgymnastik Kvinder & Mænd

Stadion hal 3

Fælles opvarmning hvorefter vi skal prøve lære nogle forskellige gymnastik elementer i de 6 redskaber for Mænd og de 4 redskaber for kvinder. Vi får også afprøvet de alternative stationer som trampoliner og air – track og tumbler m.m. Vi når vidt omkring i udviklingen af en bedre motorik som siges at bl.a. gøre indlæringen bedre. Vi laver også en masse spring ud i skumgummi graven.

Vi vil afholde 1 fest om året for holdet, som typisk vil være efter den meget spændende og sjove 3 – divisions konkurrence i Viborg hvert år. Der vil også være mulighed for dette hold at stille op i Jyske mesterskaber i trin øvelserne. Der vil blive afholdt nogle sociale arrangementer for 3 divisions holdet i løbet af en sæson.

Tilmeld hold

Tilmelding for trænere:

300,00,- i grundmedlemskab

Tilmelding for trænere
 • Start: 
  Uge 36 – 26
 • Tid & Sted:
  Mandag kl. 20:00 – 22:00: Stadion Hal 3, Annebergvej 48
  Fredag kl. 19:00 – 21:00: Nordkraft Megahal
  Fritræning:
  Søndag kl. 16:00 – 18:00 Stadion Hal 3, Annebergvej 48
  Pris: fra 20 kr. pr gang
 • Antal:
  Max. 30 Deltagere
 • Kontingent:
  300,- for et grundmedlemskab. Derefter koster det 100 kr. pr. md. for 1 træning om ugen, og 150 kr. for 2 træninger om ugen.
  (betales via mobilepay/kontant og fremvises til træner)