Micro-Mini piger

Årgang 2009-2013

Beskrivelse

Niveau: Begyndere/Let øvede

TeamGym er den del af GymAalborg, der har specialiseret sig i konkurrence-gymnastikgrenen med både spring i minitrampolin og på bane og rytmeserie på gulv.

TeamGym holdene ved GymAalborg er udtagede hold, der sættes af trænerteamet. Der vil være to prøvetræninger, hvor gymnasterne bliver set an, og de får mulighed for at se, hvordan træningerne normalvis vil se ud. Gymnasterne vil ved disse prøvetræninger blive vurderet på gymnastiske færdigheder, men der vil i høj grad være fokus på gymnasternes træningsmentalitet.
Man er også meget velkommen til at tage kontakt til cheftræner Mette, hvis man vil til en gratis prøvetræning senere i sæsonen, dog senest uge 41.

På holdene er fokus på et godt træningsmiljø. Her er der stor fokus på teknik, grundtræning, styrke og rytmiske færdigheder. Det kræver, at gymnasten kommer med en seriøs indstilling til at udvikle sig, er klar på at komme til så mange træninger, det overhovedet er muligt, og lave træning derhjemme også, for at gymnasten kan blive udtaget til ét af holdene. Når det er sagt, så skal der stadig være lidt plads til hygge og sjov til træningerne og ved sociale arrangementer. 

Trænerteamet forventer et godt samarbejde med engagerede forældre, hvor der forventes, at én til to forældre på hvert hold agerer som Hold-mor/far, som kan hjælpe trænerne med praktiske opgaver såsom at koordinere kørsel til konkurrencer og opvisninger.

Vi træner op imod at deltage i 2 individuelle springkonkurrencer, 2-3 holdkonkurrencer og nogle klub-opvisninger samt andre opvisninger i løbet af sæsonen. Her skal der påregnes ekstra udgifter såsom deltagergebyr, konkurrencelicens samt konkurrencedragt. 

Trænerteamet består af 5 dygtige spring- og rytmetrænere.

Tjek https://www.facebook.com/gymaalborgteamgym/ for at se, hvad vi har lavet de sidste tre sæsoner ved træninger og arrangementer, og hvad vi har opnået ved de forskellige konkurrencer.

Datoer

Gratis prøvetræninger: 19/8 og 23/8 2021 (husk tilmelding)

Sæsonstart: 1/9 2021
Sæsonafslutning: 23/6 2022

Der vil blive tilbudt ferietræning i skoleferier via MinForening.

Tid & Sted

Mandag kl. 17-19 // Spring
Onsdag kl. 16.30-18 // Rytme
Torsdag kl. 17-19 // Spring
Lørdag kl. 10-11.30 // Fysisk træning

Træningerne foregår i GymAalborgs Gymnastikkens Hus (Karlskogavej 8b, 9200 Aalborg SV)

Antal

Max 20 gymnaster

Cheftræner

Mette Tange Carstens
teamgym@gymaalborg.dk
20167405

Trænerteam

Mette Tange Carstens
Sofie Byskov
Mikkel Trinderup
Rasmus Tougaard
Rasmus Filipsen

Kontingent og andet

3.400 kr. pr. Sæson
// Betales i 2 rater: 1. rate ved tilmelding efter prøvetræningerne, og 2. rate betales 1. februar.

OBS: Der vil være ekstra udgifter til bl.a. konkurrencelicens, konkurrencegebyr og konkurrencedragt (max 1.500 kr. i alt)

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.