Personlig træning hos GymAalborg

Ønsker du at nå dine mål indenfor gymnastik, styrke og bevægelse?

 Vi åbner muligheden for personlig træning for dem, der er interesseret i at lære lidt ekstra. Tilbuddet gælder for alle GymAalborgs hold. Træningen er personlig og der trænes efter hver enkelt gymnasts behov i de gymnastiske færdigheder og kropsforberedelse f.eks. smidighed, styrke, spring, luftsans i trampolin samt mental træning. Træningen kan være fra nybegynder til verdensklasse niveau.

Der er mulighed for at vælge den træner man ønsker at blive trænet af.

Lyder personlig træning som det du har brug for, så kontakt vores cheftræner Giancarlo Tello via mail eller tlf.

Send mail til giancatema@hotmail.comRing på +45 42 52 52 79

10 timers personlig træning

$ 2.500,-

Per Month
  • Personligt tilrettelagt træningsprogram
  • Mulighed for forskellige trænere

5 timers personlig træning

$ 1.300,-

Per Month
  • Personligt tilrettelagt træningsprogram
  • Mulighed for forskellige trænere

3 timers personlig træning

$ 800,-

Per Month
  • Personligt tilrettelagt træningsprogram
  • Kun en træner pr. forløb

1 time personlig træning

$ 300,-

Per Month
  • Personligt tilrettelagt træningsprogram
  • Kun en træner pr. forløb

Der er mulighed for peronlig træning for to gymnaster af gangen efter aftale med forældre, gymnaster og træner. Hermed er der 30% rabat af den valgte pakkeløsning.

Betaling: via mobilepay til 42525279 eller kontant

Personlige trænere i GymAalborg

Giancarlo Tello

Giancarlo, eller ”Gianca” er GymAalborgs Cheftræner og medstifter af klubben.

Tidligere landsholdsgymnast for sit hjemland Colombia med 23 års erfaring som aktiv gymnast. Han har 12 års erfaring som træner i idrætsgymnastik og andre gymnastik grene, bla. springgynmastik og trampolin. Drenge landsholds træner for den Danske landshold i 3 år 2014-2017. Gianca har deltaget mange internationale kurser, Bla. UEGs (Den Europæiske Gymnastik Union) Tirrenia Educational Training Camp i Italien og USA Gymnastics Ambassador Program med en af USAs bedste landsholds træner Dave Juszczyk.

Gianca er en meget motiverende træner og særlig dygtig til at forstår hver enkelte gymnasts behov og måde at lære på, for at hjælpe dem med at få det bedste ud af sig selv til hver eneste træning.

Træningstider:

Lørdag 17-18, Søndag 16:30 – 18 Stadionhal 3

Tirsdag 14-16 Stadionhal 3 (skal efterspørges),

Torsdag 14-16 Stadionhal 3 (skal efterspørges)

Mikki Olsen

Mikki er en af GymAalborgs super stjerner, han har trænet gymnastik i 10 år, og er Dansk mester i alle redskaber. Mikki har repræsenteret det Danske drenge Landshold i idrætsgymnastik siden han var 10 år gammel. Her har Mikki vundet sølv medaljer til Nordisk Mesterskab.

Mikki er træner for GymAalborgs drenge talent hold og er ansvarlig træner for Skolegymnastik hold på Kærbyskolen samt hjælpetræner for diverse hold i klubben, med 2 års erfaring som træner.

Træningstider:

Lørdag 17-18 Stadionhal 3

Søndag 17-18 Stadionhal 3

Dina Natalie Nygaard

Dina har arbejdet som træner i 3 år, og har specielt god erfaring med konkurrence hold for piger. Hun har trænerkursus, dommerkursus og sikringskursus indenfor redkabsgymnastik. Dina er tidligere landsholdsgymnast på internationalt niveau og har derfor god forståelse for sporten.

Dina er en engageret, motiverende og ivrig træner, som ønsker at hver enkelte gymnast skal blive forstået, både på det fysiske og mentale plan og få optimalt udbytte af træningen.

Træningstider:

Mandag 20-22 Stadionhal 3

Søndag 16-18 Stadionhal 3

Frederik Krogh Kristensen

Frederik er GymAalborgs OL kandidat med 11 års erfaring som aktiv gymnast. Han er selv senior gymnast og har på det danske landshold og har vundet både Jysk Mesterskab, Dansk Mesterskab og Guld i Barren til Nordisk Mesterkab. Frederik har deltaget i EM og har haft et 1 års træningsophold i Colombia sammen med verdens klasse gymnaster/trænere, og har dermed masse erfaring indenfor hvordan man skal træne gymnastik.

Frederik er talent træner i klubben og ansvarlig træner for vores skolegymnastik hold på Tornhøjskolen.

Træningstider:

Lørdag 17-18. Stadionhal 3

Søndag 17-18. Stadionhal 3