Online gymnastiktræning

Kære medlemmer i GymAalborg.

Først og fremmest håber vi i bestyrelsen, at I alle har haft en dejlig jul med jeres nærmeste, og at alle er kommet godt ind i det nye år.

Grundet Corona-restriktionerne kan vi jo desværre ikke vende tilbage til gymnastikken, som vi plejer. Vi ville allesammen have ønsket, at vi kunne starte op igen i løbet af januar, men indtil videre er alt jo lukket ned til og med d. 17. januar og formentlig i længere tid endnu.

Derfor skal vi nu til at tænke i nye baner. Og det nye er onlinetræninger. Så det er det, vi skal. De fleste børn og unge i foreningen har allerede prøvet at modtage onlineundervisning fra skolerne, mens de mindre børn dog ikke har.

Online-træningerne kommer til at foregå via Google Meet, som de fleste børn og unge allerede har godt styr på. Træningerne på Google Meet ville vare omkring 45 min. til en time.

En onlinetræning kan indeholde generel opvarmning, styrketræning, smidighed samt forskellige udfordringer, og for de mindste, der er sammen med mor og far, kan der laves nogle sjove makker-øvelser. Hvis træningen er mere krævende, kan gymnasternes trænere bede dem om at varme op på forhånd – det kunne være en lille løbetur rundt i haven eller nogle forskellige hop hjemme på stuegulvet, f.eks. X antal sprællemænd, englehop, osv.

Planen er at starte med konkurrenceholdene, hermed; KIG, MIG, TeamGym og Trampolin. Vi går i gang fra uge 2, og de forskellige hold bliver informeret om deres træningstidspunkter via MinForening med link til Google Meet. For de øvrige hold i foreningen kommer der til at fremgå information i løbet af uge 2, hvorefter planen er at opstarte træningerne i uge 3.

Vi håber, at alle er friske på idéen. Vi glæder os meget til, at vi kan komme i gang igen, på den helt rigtige måde, hvor vi kan mødes fysisk og lave en masse gymnastik i vores nye hal, men det må vente i lidt tid endnu.

Mvh,

GymAalborg Bestyrelse.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.