Om GymAalborg

Om GymAalborg

Hvem er vi?

GymAalborg, gymnastik for alle, er en ny Idrætsgymnastik forening pr den 1. september 2016. Vi har til formål at kunne tilbyde en stor bredde og en international Elite med mange gode og spændende tilbud igennem forskellige gymnastik grene. Vores hovedgren er idrætsgymnastik og vores visioner og målsætninger har også sit fodfæste i denne Olympiske Idræt.

Vores motto

”Vi udvikler motorikken og styrker kroppen i fællesskab” Igennem spændende, sjove gymnastisk udfordringer udvikler vi vores medlemmer til at på et senere tidspunkt vælge hvilken vej man har lyst at gå, og med denne baggrund i den mest alsidige motorisk udviklende idræt som Idræts gymnastikken er, har man et rigtig godt udgangspunkt.

Målsætning og visioner

Foreningen er som udgangspunkt en idrætsgymnastik forening, med mulighed for at dyrke alle former for gymnastik på en sådan måde, at alle aldersgrupper sikres mulighed for fysisk udfoldelse under gode og sunde forhold.

Foreningen tilgodeser såvel elitær udvikling på højeste nationalt og internationalt niveau samt breddemæssig udfoldelse generelt og er til enhver tid opmærksom på det afhængighedsforhold, der findes mellem bredden og eliten.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.