To Danmarksmestre i GymAalborg

28-06-2022

I weekenden blev der afholdt DM i Idrætsgymnastik på hjemmebane i Aalborg.

Og sikke en weekend det blev, for GymAalborg kan nu med stolthed sige, at vi har TO danmarksmestre i idrætsgymnastikken.

SENIOR

For seniorer tog Frederik Krogh Kristensen en flot guldmedalje i parallel barre med en øvelse, der var spækket med svære momenter der blev udført med elegance og overskud. Øvelsen kan ses i videoen her: 

Udover guldmedaljen fik Frederik også en bronzemedalje i benvsing. 

Den 2. juli skal Frederik til Island for at repræsentere det danske seniorlandshold til de Nordiske Mesterskaber. Frederik har en junior NM-titel fra 2015, som han vil prøve at erobre som senior denne gang. 

JUNIOR

For juniorer vandt Jakob Krogh Kristensen hele to DM-titler - nemlig i ringe og reck. Derudover fik Jakob to bronzemedaljer, en i parallel barre og en i bensving. 

Jakob Kristensen som vandt både ringe og reck og bronze i barre, bensving. Det er rigtig godt gået set i lyset af en kraftig forstuvet fod under udtagelsestesten til EM d 4.06 og ligget syg i dagene op til DM idag.

 

 

Udover at have to dygtige gymnaster repræsenteret til DM havde GymAalborg også fornøjelsen at have to dommere med, nemlig cheftræner Giancarlo Tello og tidligere danmarksmester Bogi Berg. 


Vores sponsorer