Aspirant hold

5-9 år

Beskrivelse

Dette hold er for alle piger og drenge, som godt kunne tænke sig at afprøve idrætsgymnastikkens spændende og meget motorisk udviklende verden. Det er både for nybegyndere og dem der har prøvet det før og er et hold med fokus på at oparbejde kropskontrol og motoriske færdigheder.
Vi skal lære alle grundelementerne indenfor idrætsgymnastikken, og selvfølgelig lave massevis af håndstand, vejrmøller og saltoer. Vi skal også øve os i at opnå fortrolighed med de klassiske redskaber indenfor idrætsgymnastik; bom, barre, gulv, hest, bensving, ringe parallel barre og reck. Derudover skal vi også afprøve alle de andre sjove og spændende gymnastiske opstillinger der er i hallen:

  • Air-track
  • Trampoliner
  • Svinge i tov
  • Hoppe i skumgrav

Idrætsgymnastikken, er en idræt som giver kroppen en meget alsidig træning, hvor gymnasterne udvikler koordinationsevne, balance, smidighed, reaktionsevne, styrke og kondition.
Der lægges stor vægt på godt kammeratskab, sjov og glæde ved gymnastik, men også seriøs træningsindsats og disciplin.
Der er også mulighed for at blive udtaget til et af vores talenthold efter vores udtagelsestest som forgår to gange om året, og derefter går på en prøve periode på to uger, hvis der er interesse for det.
Læs mere om elitehold drenge eller elitehold piger.

Datoer

Uge 36-13.

(Alle skoleferie/helligedage er træningerne aflyst, dog vil der blive tilbudt ferietræning via hjemmesiden, MinForening og facebook)

Tid & Sted

Onsdag kl. 17:00 – 18:00
Lørdag kl. 12:00 – 13:30

Antal

Max 20 børn

Holdleder

Giancarlo Tello
Mail:giancatema@hotmail.com
Mobil: 42 52 52 79

Assistenttræner

Kontigent

1.900 Kr. pr. Sæson

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.