Freestyle

Freestyle

Beskrivelse

GymAalborg Freestyle er et fællesbaseret hold for dem som er interesseret i at udvikle sig indenfor gymnastiske bevægelser inden for Tricking, Freerunning, Parkour, Street-Workout og Calisthenics. Altså kort sagt hvilke seje tricks kan man lave med sin krop, det lærer du en masse af på dette hold.
 
Der er mange organisationer som ikke helt forstår denne idrætsgrens fantastiske motorikudvikling og glæde af at kunne en masse med sin krop i forskellige redskaber og ja overalt. Og dette er GymAalborg nu opsat på at udføre med sikre omstændigheder og undervisning af en professionel træner med mange års erfaring. 
 
Er du Nybegynder: 
Det er ingen problem, da dette hold både er for helt nybegyndere til øvede, Man hjælper hinanden og bliver inspireret og lærer af hinanden. Vores dygtige træner vil hjælpe med at opbygge de seje elementer fra bunden så hele kroppen er med (smidighed, styrke og motorik ), og altid under sikre forhold. 
 
Danser/ Gymnast/Atletik, Super ! 
Så er dette også noget for dig, og her kan du udvide dine tricks. Vi ser at atleter fra andre sport lærer let og det skønne med denne gymnastikform er at alle kan være med og man lærer altid noget nyt, som også gør at man lærer at tro på sin krop og få meget mere ud af sin krop i fremtiden når man stoler på at den faktisk kan noget..
 
Er du for gammel? Nææh 
Der er mange over 40 år som får meget ud af denne alsidige krops udvikling og man bliver også meget mere smidig og adræt. 

Datoer

Uge 42 til uge 13.

(Alle skoleferie/helligedage er træningerne aflyst, dog vil der blive tilbudt ferietræning via hjemmesiden, Minforening og facebook)

Tid & Sted

Mandag kl. 18:30 – 20.00
Torsdag kl. 18.30 – 20.00

Gymnastikkens Hus
Karlskogavej 8B, 9200 Aalborg SV

Antal

Max 20

Træner

Daniels Kanepe
Tlf. 71320209
freestyle@gymaalborg.dk

Kontigent

1 gang om ugen 100kr./mdr.   
2 gange om ugen 150kr./mdr.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.