Træning for unge mellem 15-25 år

Det er afgørende for unges trivsel at være en del af et fællesskab. De kan i vores forening blive en del af et fællesskab sammen med andre unge og forbedre deres sociale sundhed.

Derudover er der flere unge, som i dag oplever mistrivsel, ensom, øget præstationspres, disharmoniske kropsbilleder m.v., som kan bidrage til en lav grad af mental sundhed. Ved deltagelse i fysisk aktivitet og fokus på kroppens funktioner og muligheder kan dette forbedres.

Mange unge har stillesiddende skolearbejde/studie, så det er godt for kroppens fysiske velvære at få den aktiveret gennem fysiske aktiviteter.

Træningerne kan for eksempel bestå af styrketræning og træning med egen kropsvægt, for eksempel i form af cirkeltræning, eller bevægelse til musik eller aktiviteter i par/grupper. Derefter kan vi tilbyde deltagerne hygge, socialt samvær og lidt forfriskninger i vores opholdsrum.

De unge har efter forløbet mulighed for at deltage på vores forskellige hold og gymnastikhold for unge eller komme i vores forenings-motionsrum. Skulle der være interesse blandt én eller flere af deltagerne om at blive frivillig instruktør for vores yngre hold, kan dette naturligvis også være en indgang til at engagere sig i foreningslivet.

Vi vil i GymAalborg gerne tilbyde følgende: 2 times træning 2 x om ugen fra uge 33 til uge 43

Målgruppe: Unge mellem 15 – 25 år

Sted: Træningen vil foregå i vores nye hal på Karlskogavej 8B, 9200 Aalborg SV.

Tid: Mandag og torsdag kl. 19.00 – 21.00

Deltagerantal: Max 20

Kontaktperson: Giancarlo Tello, cheftraener@gymaalborg.dk , mobil 42525279

Tilmelding: Ingen tilmelding, mød op og oplev glæden ved at få rørt kroppen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.